dec 21

Glædelig Jul og godt Nytår

julekrans 2

Holbæk Rideklub vil vi gerne ønske alle vores medlemmer, samarbejdspartnere, sponsorer og hele vores dygtige og uundværlige team af staldpersonale og fodervagter en rigtig god og glædelig Jul samt et godt og sjovt Nytår.

Stor tak til alle jer frivillige, som var med til at gøre HOL 100 års Jubilæumsår til noget særligt med det meget flotte 3-dages Jubilæumsstævne & 100 års gallafesten i juni og de mange, mange projekter der er gennemført og forbedringer vi har fået i HOL det seneste år.

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde i 2015 med masser af gode hesteoplevelser og hyggeligt samvær i Holbæk Rideklub

Mange Julehilsner fra bestyrelsen

Jette, Rikke, Britta og Ida

nov 15

Foredrag i korrekt dressurridning

Tirsdag den 13. januar 2015 kl. 18.00 afholder vi i HOL i samarbejde med DRF foredraget “korrekt dressurridning” Det er Per med Benneton som står for dette super gode initivativ og foredraget, som vil være ved Niels Erik Böchmann er gratis for alle medlemmer af HOL og vil koste kr. 75,- for øvrige. Alle er velkommen.

Det vil blive afholdt i Foreningshuset, Bispehøjen 4 her i Holbæk. Tilmelding skal foregå til Per Hansen (med Benneton) på mobil nr. 53 81 51 13, men tilmeldingen vil muligvis også kunne ske via DRF go

nov 14

Dressurkursus med Dennis Holst

Søndag den 11. januar 2015 afholder vi i HOL dressurkursus med Dennis Holst. Alle er meget velkommen – pris for medlemmer af HOL er kr. 350,- for ½ time og pris for øvrige er kr. 390,-. Kontakt Randi Warming for nærmere info og tilmelding på mobil 28 60 55 03

okt 28

Hubertuskæden er tilbage i HOL

Holbæk Rideklubs gamle og smukke Hubertuskæde er kommet tilbage. Den er indstiftet og vundet første gang i 1930 af Frk. E. Selmer på Maggi og sidste gang i 1986 af Inger Jeppesen på Calypso og Inger har passet godt på den siden da. Tusinde tak til Inger. Kæden har meget stor affektionsværdi for klubben og hvis andre måtte ligge inde med tilsvarende, f.eks de tidligere vandrepokaler også med de indgraverede vindernavne modtager vi også meget meget gerne disse og giver erindringspokal istedet.  Klubbens gamle minder vil være til at se i Boxen ved festlige lejligheder f.eks stævner.

sep 27

Kr. 22.000,- til HOL fra FrivilligFonden

Vi har i HOL været så super heldige, at FrivilligFonden i Holbæk kommune har imødekommet vores ansøgning om økonomisk hjælp til istandsættelse af vores nye klubhus “Boxen” med kr. 22.000,- til hjælp til nyt tag og nye vinduer.  Tusinde tak til FrivilligFonden for den store gave.

aug 11

Stort TILLYKKE

Stort TILLYKKE til Simone Hedemand & Svalebo´s Donna som vandt sølv ved DSAH´s danmarksmesterskab 2014 i dressur på Egholm ridecenter.

jul 24

Tusinde tak til Tæppeland

Tusinde tak til Tæppeland i Holbæk som har sponsoreret helt nyt flot trægulv til vores nye klubhus “Boxen”. Det glæder os alle meget, at vi får så flot og samtidig praktisk gulv i den. Endnu engang tak til Tæppeland og til Dorte Hougaard.

maj 07

Stor til TAK til sponsorerne af nyt lys

Vi har den meget store glædelige nyhed at kunne fortælle at:

TDC Erhvervscenter Holbæk v/Morten Birk Hansen

samt

Sjoc Retail v/Christian Schønbeck

Har sponsoreret hele beløbet til nyt og særledes tiltrængt lys til ridehuset.

Holbæk Rideklub takker Morten og Christian rigtig mange gange for det flotte sponsorat, som er en meget stor hjælp og vigtig håndsrækning til klubben.  Lyset er sat op af flittige frivillige HOLére og der er fuldt blus på i ridehuset nu.

mar 21

Mere jord til HOL = masser af folde og græs

Vi har den super gode nyhed at kunne fortælle, at vi endelig har fået mere jord, som vi har ønsket os i mange år.  Dermed har vi nu meget bedre folde til vores heste og ponyer hele året rundt, da vi nu tager alle vores 6 nuværede folde i brug hele året rundt og dermed får meget mere plads til vores dejlige dyr på fold.

feb 18

Ryttermærker i HOL

Vi ønsker vores 8 flittige og dygtige ryttermærkeelever stort tillykke med bestået Ryttermærke 4 lørdag den 15. november 2014.  Skriv til rikke-hviid.ras@hotmail.com  hvis du også er interesseret i at tage ryttermærker. Alle er meget velkommen også ryttere udefra.

Flere indlæg «