jul 14

God sommerferie til alle

Holbæk Rideklub ønsker en rigtig god sommerferie til alle med masser af sol, jordbær, grillmad og hygge rundt omkring.

Peter

Peter

jun 12

100 års Jubilæumsstævne i dressur i pinsen

I det skønneste sommervejr vi kunne ønske os, fik vi i pinsedagene afviklet vores 100 års Jubilæumsstævne i dressur. Stævnet var særdeles velbesøgt både af ryttere og tilskuere og vi tør godt selv sige, at hele stævnet var en meget stor succes, da vi har fået stor ros samtlige steder fra.

Vi takker meget alle vores super flittige medlemmer som hjalp til samt hjælperne udefra, som gjorde stævnet muligt og til så stor en succes.

Vi takker også stævnesponsorerne

FJ SEPARATION – LA1 for hest
GÅRDEJER HANS D. RASMUSSEN, Holbæk – LA2 hest
ERHVERVSPSYKOLOG HELGE LARSEN ApS – MB1 hest
LYSTFISKEREN – MB0 for hest

Og ærespræmiegiverne
NETHESTEN.DK – 100 års hold cup
DYR I CENTRUM, Roskilde
FRYLAND RIDEUDSTYR, Næstved
HORSEHOUSE, Rødovre
LYSTFISKEREN, Holbæk
FOSS FOTO, Holbæk
LILJEHØJ, Holbæk
JBK HORSESHOWS
TR DÆKSERVICE, Holbæk
BUTIKKEN, Hagested

Stort tillykke til Signe Andersen på Biscuit B som modtog horsemanship rosetten 2. pinsedag.

Alle øvrige resultater kan ses på DRF life – Stort tillykke til alle vinderene som modtog æresbånd, der var jubilæumsrosetter til alle placerede ryttere samt en rose i HOL´s klubfarver til alle 1. ste uplacerede ryttere

maj 19

HM Mesterskaber 2014

Så er der kommet propositioner til Holbækmesterskaberne 2014.
Kig under stævner og se dem. Nærmere om tilmelding fra HOL kommer primo august.

maj 07

Stor til TAK til sponsorerne af nyt lys

Vi har den meget store glædelige nyhed at kunne fortælle at:

TDC Erhvervscenter Holbæk v/Morten Birk Hansen

samt

Sjoc Retail v/Christian Schønbeck

Har sponsoreret hele beløbet til nyt og særledes tiltrængt lys til ridehuset.

Holbæk Rideklub takker Morten og Christian rigtig mange gange for det flotte sponsorat, som er en meget stor hjælp og vigtig håndsrækning til klubben.

mar 21

Mere jord til os i HOL = masser af folde og græs

Vi har den super gode nyhed at kunne fortælle, at vi endelig har fået mere jord, som vi har ønsket os i mange år. De 4 nye sommergræsfolde kommer til at ligge lige bag dressurbane 3 og springbanen og er allerede sået til med en superlækker Horsemax blanding.  Der er tale om ialt 2 hektar, hvilket svarer til 16 stk. 20×60 meter dressurbaner. Dermed har vi nu meget bedre folde til vores heste og ponyer hele året rundt, da vi nu tager alle vores 6 nuværede folde i brug hele året rundt og dermed får meget mere plads til vores dejlige dyr på fold.

feb 18

Ryttermærker i HOL

Så er det heldigvis endelig lykkedes at få etableret ryttermærkeundervisning i HOL til stor glæde for mange af klubbens børn og unge. Ryttermærke 3 er allerede bestået af hele holdet og undervisningen til ryttermærke 4 er godt igang. Skriv til formanden@holbaekrideklub.com ang. ryttermærker. Alle er velkommen.

jan 02

Stort tillykke til Championatsvinderne

Stort tillykke til Championatsvindere som i 2013 har repræsenteret HOL rundt omkring på stævnebanerne og er kommet hjem med masser af flotte sløjfer.

Pony dressur:

Simone Hedemand på Svalebo´s Donna

Hest dressur:

Randi Schou Warming på Hoeck’s Roxette

Hest spring:

Isabella Sivebæk på Lady 

Vinderene modtog på generalforsamlingen den 20. februar pokaler, diplomer, blomster samt præmier sponsoreret af Euqsana. Stor tak til Equsana for det flotte sponsorat.

jan 02

Masser af projekter i HOL

Vi har her vores 100 års jubilæumsår – 2014  – en masse spændende projekter igang i HOL. Vores nye klubhus som vi har fået forærret af Jesper Nielsen er i fuld gang med at blive sat flot istand. I uge 32 starter Teknisk skole med at støbe de nye indkørselsramper til staldene og herefter bliver de 4 nyestaldporte sat i. Nedvaskningen og maling af staldene er lige rundt om hjørnet og ikke mindst er de nye sponsorede lyskasser nu kommet hjem og vil blive sat op når vi har fået finplanlagt vores projekter.  Se mere om sponsoratet ovenfor på hjemmesiden.

Stort tusinde tak til alle frivillige i HOL der hjælper til på alle mulige måder med at få færdiggjort projekterne.

jan 02

Klubtøj med HOL logo

Husk I kan bestille rigtig meget smart og lækkert klubtøj til fornuftige priser med HOL´s logo på hos http://www.rrtryk.dk/   Bestillinger afgives til Britta på mail britta@fjs.dk eller sms 22 38 86 99, hvorefter I vil blive faktureret fra klubben via mail efter levering. Der er et meget stort udvalg og masser af flotte farve at vælge imellem. Klubben har hvide figursyede polo T-shirts, sorte caps og sorte muleposer alt sammen med HOL logo på ryggen til salg kontakt også Britta, hvis du er interesseret.

okt 16

Holbæk Rideklub 1914-2014 – Jubilæum 100 år

HOL er stiftet i 1914 af militærfolk på Holbæk Kaserne og kan dermed fejre 100 års jubilæum i 2014.  Dette glæder vi os naturligvis meget til at fejre og markere på flere forskellige måder i hele 2014, bl.a til vores stævner med 100 års Jubilæumscups i både dressur og spring for hold med flotte præmier og til vores 100 årsJubilæums gallafest lørdag den 14. juni.

Flere indlæg «