jun 17

TAK for hjælpen

Tusinde TAK til alle jer flittige hjælpere der gjorde vores dressurstævne den 13. og 14. juni med NATALIE Horse carre stil cup muligt – uden jeres hjælp ikke noget stævne – tusinde tak

apr 23

Førstehjælpskursus

Vi har den gode nyhed at kunne fortælle vores medlemmer at Gitte og Karina A er ved at planlægge et førstehjælpskursus. Gitte står for planlægningen og tilmelding – Karina A som er uddannet anæstesisygeplejerske og førstehjælpsunderviser – står for undervisningen. Følg dermed godt med omkring tid og sted for dette kursus. På forhånd stor tak til Gitte og Karina A for dette gode og vigtige initiativ.  Kurset vil være gratis for alle medlemmer af Holbæk Rideklub.

jan 04

Spring- og dressurkursus ved Jens Asferg

HOL afholder jævnligt kurser ved ved Jens Asferg. Alle er meget velkommen til at deltage også ryttere udefra og Jens tilbyder både undervisning i dressur især med vægt på grundridningen og i spring.

nov 14

Dressurundervisning med Dennis Holst

Hver 3. torsdag har vi dressurundevisning ved berider Dennis Holst.  Alle ryttere der er interesseret i at deltage kan kontakte Randi Warming mobil 28 60 55 03 for nærmere info og tilmelding. Ekstra kurser kan også arrangeres ved behov.

okt 28

Hubertuskæden er tilbage i HOL

Holbæk Rideklubs gamle og smukke Hubertuskæde er kommet tilbage. Den er indstiftet og vundet første gang i 1930 af Frk. E. Selmer på Maggi og sidste gang i 1986 af Inger Jeppesen på Calypso og Inger har passet godt på den siden da. Tusinde tak til Inger. Kæden har meget stor affektionsværdi for klubben og hvis andre måtte ligge inde med tilsvarende, f.eks de tidligere vandrepokaler også med de indgraverede vindernavne modtager vi også meget meget gerne disse og giver erindringspokal istedet.  Klubbens gamle minder vil være til at se i Boxen ved festlige lejligheder f.eks stævner.

feb 18

Ryttermærker i HOL

Vi arrangere meget gerne ryttermærkeundervisning i HOL igen, så snart vi har et helt hold. Kontakt derfor rikke-hviid.ras@hotmail.com  hvis du også er interesseret i at tage ryttermærker. Alle er meget velkommen også ryttere udefra.

jan 02

Masser af projekter i HOL

Stort tusinde tak tak til alle frivillige i HOL der tager sig tid og hjælper til på alle mulige måder med forbedringer og arrangementer. Uden jeres hjælp var det ikke mulig med alle disse forbedringer og den meget positive udvikling af HOL.

jul 01

Velkommen til klubben

Stort velkommen til vores nye pensionærer.  Vi håber I alle bliver rigtig glade for at være i HOL.

maj 31

Støt vores sponsorer de støtter os

Støt vores sponsorer – de støtter os:

TR Dækservice – klassesponsor for LA2 og MB0 for hest incl. ærsdækkener, Christinas guld og sølv – smykkepræmier, Pro Outdoor – gavepræimer, Diskotek Max – lydanlæg, Tæppeland – gulv til Boxen , TDC Erhvervscenter Holbæk & SJOC Retail – nyt lys til ridehuset, Holbæk Planteskole – blomster til vores område, Kaj Larsen blomster – blomster til vores championatsvindere, Dyr i Centrum – underlag til vores championatsvindere STARK på Frejasvej og Nordeafonden – penge til hjælp til vores nye ridehusbund, CMC Maskinstation – bortkørsel af den gamle og meget støvede ridehusbund