okt 28

Hubertuskæden er tilbage i HOL

Holbæk Rideklubs gamle og smukke Hubertuskæde er kommet tilbage. Den er indstiftet og vundet første gang i 1930 af Frk. E. Selmer på Maggi og sidste gang i 1986 af Inger Jeppesen på Calypso og Inger har passet godt på den siden da. Tusinde tak til Inger. Kæden har meget stor affektionsværdi for klubben og hvis andre måtte ligge inde med tilsvarende, f.eks de tidligere vandrepokaler også med de indgraverede vindernavne modtager vi også meget meget gerne disse og giver erindringspokal istedet.  Klubbens gamle minder vil være til at se i Boxen ved festlige lejligheder f.eks stævner.

sep 27

Kr. 22.000,- til HOL fra FrivilligFonden

Vi har i HOL været så super heldige, at FrivilligFonden i Holbæk kommune har imødekommet vores ansøgning om økonomisk hjælp til istandsættelse af vores nye klubhus “Boxen” med kr. 22.000,- til hjælp til nyt tag og nye vinduer.  Tusinde tak til FrivilligFonden for den store gave.

aug 11

Stort TILLYKKE

Stort TILLYKKE til Simone Hedemand & Svalebo´s Donna som vandt sølv ved DSAH´s danmarksmesterskab 2014 i dressur på Egholm ridecenter.

jul 24

Tusinde tak til Tæppeland

Tusinde tak til Tæppeland i Holbæk som har sponsoreret helt nyt flot trægulv til vores nye klubhus “Boxen”. Det glæder os alle meget, at vi får så flot og samtidig praktisk gulv i den. Endnu engang tak til Tæppeland og til Dorte Hougaard.

maj 07

Stor til TAK til sponsorerne af nyt lys

Vi har den meget store glædelige nyhed at kunne fortælle at:

TDC Erhvervscenter Holbæk v/Morten Birk Hansen

samt

Sjoc Retail v/Christian Schønbeck

Har sponsoreret hele beløbet til nyt og særledes tiltrængt lys til ridehuset.

Holbæk Rideklub takker Morten og Christian rigtig mange gange for det flotte sponsorat, som er en meget stor hjælp og vigtig håndsrækning til klubben.  Lyset er sat op af flittige frivillige HOLére og der er fuldt blus på i ridehuset nu.

mar 21

Mere jord til HOL = masser af folde og græs

Vi har den super gode nyhed at kunne fortælle, at vi endelig har fået mere jord, som vi har ønsket os i mange år.  Dermed har vi nu meget bedre folde til vores heste og ponyer hele året rundt, da vi nu tager alle vores 6 nuværede folde i brug hele året rundt og dermed får meget mere plads til vores dejlige dyr på fold.

feb 18

Ryttermærker i HOL

Ryttermærkeundervisningen er i fuld gang til stor glæde for mange af klubbens børn og unge. Ryttermærke 3 er bestået af hele holdet på 7 ryttere - Tillykke til jer alle – og undervisningen til ryttermærke 4 er godt igang. Skriv til rikke-hviid.ras@hotmail.com  ang. ryttermærker. Alle er meget velkommen.

jan 02

Stort tillykke til Championatsvinderne

Stort tillykke til Championatsvindere som i 2013 har repræsenteret HOL rundt omkring på stævnebanerne og er kommet hjem med masser af flotte sløjfer.

Pony dressur:

Simone Hedemand på Svalebo´s Donna

Hest dressur:

Randi Schou Warming på Hoeck’s Roxette

Hest spring:

Isabella Sivebæk på Lady 

Vinderene modtog på generalforsamlingen den 20. februar pokaler, diplomer, blomster samt præmier sponsoreret af Euqsana. Stor tak til Equsana for det flotte sponsorat.

jan 02

Masser af projekter i HOL

Vi har her vores 100 års jubilæumsår – 2014  – en masse spændende projekter igang i HOL. 

Stort tusinde tak tak til alle frivillige i HOL der hjælper til på alle mulige måder med at få færdiggjort projekterne, uden jeres hjælp var det ikke mulig med alle disse forbedringer og den meget positive udvikling af HOL.

okt 16

Holbæk Rideklub 1914-2014 – Jubilæum 100 år

HOL er stiftet i 1914 af militærfolk på Holbæk Kaserne og kan dermed fejre 100 års jubilæum i 2014.  Dette har vi fejret til et stort Jubilæumsstævne i dressur i Pinsen samt til en rigtig festlig gallafest i juni måned.

Flere indlæg «