sep 27

Kr. 22.000,- til HOL fra FrivilligFonden

Vi har i HOL været så super heldige, at FrivilligFonden i Holbæk kommune har imødekommet vores ansøgning om økonomisk hjælp til istandsættelse af vores nye klubhus “Boxen” og Jette, Rikke, Tina, Kristine, Cecilie og lille super seje Peter Plys modtog til Frivillig Fredag på Kasernen i kr. 22.000,- til hjælp til nyt tag og nye vinduer.  Tusinde tak til FrivilligFonden for den store gave.

aug 11

Stort TILLYKKE

Stort TILLYKKE til Simone Hedemand & Svalebo´s Donna som vandt sølv ved DSAH´s danmarksmesterskab i dressur på Egholm ridecenter.

Tak til heppekoret fra HOL der mødte op Line & Lone, Britta, Randi & Mikkel, Monica , Rikke & Kristine

jul 24

Tusinde tak til Tæppeland

Tusinde tak til Tæppeland i Holbæk som har sponsoreret helt nyt flot trægulv til vores nye klubhus “Boxen”

Vi forventer at indvie Boxen til vores næste stævne den 23. og 24. august og det glæder os alle meget, at vi får så flot og samtidig praktisk gulv i den. Endnu engang tak til Tæppeland og til Dorte Hougaard.

maj 07

Stor til TAK til sponsorerne af nyt lys

Vi har den meget store glædelige nyhed at kunne fortælle at:

TDC Erhvervscenter Holbæk v/Morten Birk Hansen

samt

Sjoc Retail v/Christian Schønbeck

Har sponsoreret hele beløbet til nyt og særledes tiltrængt lys til ridehuset.

Holbæk Rideklub takker Morten og Christian rigtig mange gange for det flotte sponsorat, som er en meget stor hjælp og vigtig håndsrækning til klubben.  Lyset er sat op og der er fuldt blus på i ridehuset nu.

mar 21

Mere jord til HOL = masser af folde og græs

Vi har den super gode nyhed at kunne fortælle, at vi endelig har fået mere jord, som vi har ønsket os i mange år.  Dermed har vi nu meget bedre folde til vores heste og ponyer hele året rundt, da vi nu tager alle vores 6 nuværede folde i brug hele året rundt og dermed får meget mere plads til vores dejlige dyr på fold.

feb 18

Ryttermærker i HOL

Så er det lykkedes at få etableret ryttermærkeundervisning i HOL til stor glæde for mange af klubbens børn og unge. Ryttermærke 3 er bestået af hele holdet på 7 ryttere - Tillykke til jer alle – og undervisningen til ryttermærke 4 er godt igang. Skriv til rikke-hviid.ras@hotmail.com  ang. ryttermærker. Alle er meget velkommen.

jan 02

Stort tillykke til Championatsvinderne

Stort tillykke til Championatsvindere som i 2013 har repræsenteret HOL rundt omkring på stævnebanerne og er kommet hjem med masser af flotte sløjfer.

Pony dressur:

Simone Hedemand på Svalebo´s Donna

Hest dressur:

Randi Schou Warming på Hoeck’s Roxette

Hest spring:

Isabella Sivebæk på Lady 

Vinderene modtog på generalforsamlingen den 20. februar pokaler, diplomer, blomster samt præmier sponsoreret af Euqsana. Stor tak til Equsana for det flotte sponsorat.

jan 02

Masser af projekter i HOL

Vi har her vores 100 års jubilæumsår – 2014  – en masse spændende projekter igang i HOL. Vores nye klubhus som vi har fået forærret af Jesper Nielsen er i fuld gang med at blive sat meget flot istand. I uge 35 starter Teknisk skole med at støbe de nye indkørselsramper til staldene og herefter bliver de 4 nyestaldporte sat i. Nedvaskningen og maling af staldene er afsluttet og begge stalde er flotte nymalede, de nye sponsorede lyskasser nu kommet hjem og sat op i ridehuset.  Se mere om sponsoratet ovenfor på hjemmesiden.

Stort tusinde tak tak til alle frivillige i HOL der hjælper til på alle mulige måder med at få færdiggjort projekterne, uden jeres hjælp var det ikke mulig med alle disse forbedringer og den meget positive udvikling af HOL.

okt 16

Holbæk Rideklub 1914-2014 – Jubilæum 100 år

HOL er stiftet i 1914 af militærfolk på Holbæk Kaserne og kan dermed fejre 100 års jubilæum i 2014.  Dette glæder vi os naturligvis meget til at fejre og markere på flere forskellige måder i hele 2014, bl.a til vores stævner med 100 års Jubilæumscups i både dressur og spring for hold med flotte præmier og til vores 100 årsJubilæums gallafest lørdag den 14. juni.

jul 01

Velkommen til klubben

Stort velkommen tilbage til  Anja med hendes nye hest Jet-set, til Gitte med Benneton og til Inger og Krestine med Chapper og Silver. Vi håber I alle bliver rigtig glade for at være hos os i HOL. Vi glæder os til også at byde velkommen til Maja med Malte til november. Vi har derudover 2 der har reserveret boks hos os og nu kun 2 ledige bokse i hver stald udaf de ialt 40 bokse.

Flere indlæg «