mar 13

Holbæk Rideklub’s støtte

 

mar 21

Mere jord til os i HOL = masser af folde og græs

Vi har den super gode nyhed at kunne fortælle, at vi netop og endelig har fået de 2 hektar jord, som vi har ønsket os i mange år lige bag dressurbane 3 og springbanen. Det betyder, at vi kan anlægge super gode sommergræs folde på dette store stykke jord, som svarer til 16 dressurbaner. Og at vi ikke mindst nu kan bruge vores nuværende foldarealer hele året rundt og dermed meget bedre kan fordele alle hestene og ponyerne på foldene også om vinteren.

feb 18

Ryttermærker i HOL

Så er det heldigvis endelig lykkedes at få etableret ryttermærkeundervisning i HOL til stor glæde for mange af klubbens børn og unge. Det er Signe som heldigvis har kastet sig ud i projektet og der hænger tilmeldingslister inde i ridehuset. Signe kan også kontaktes på mail sibiabc@hotmail.com eller på sms på mobil 60538935 for yderligere information og tilmelding. Alle er velkommen.

feb 18

Forårsarbejdsdag 12. april

Lørdag den 12. april holder vi den ene af vores årlige fælles arbejdsdage i klubben, hvor vi sammen skal have gjort forårsklar overalt både ude og inde. Det sædvanlige skema er sat op på opslagstavlerne i begge stalde, så alle pensionærerne kan se hvilke opgaver de er sat til og sammen med hvem. Øvrige medlemmer er også meget velkommen til at komme og give en hånd med på en forhåbentlig dejlig forårsdag i HOL.

jan 02

Stort tillykke til Championatsvinderne

Stort tillykke til Championatsvindere som i 2013 har repræsenteret HOL rundt omkring på stævnebanerne og er kommet hjem med masser af flotte sløjfer.

Pony dressur:

Simone Hedemand på Svalebo´s Donna

Hest dressur:

Randi Schou Warming på Hoeck’s Roxette

Hest spring:

Isabella Sivebæk på Lady 

Vinderene modtog på generalforsamlingen den 20. februar pokaler, diplomer, blomster samt præmier sponsoreret af Euqsana. Stor tak til Equsana for det flotte sponsorat.

jan 02

Masser af projekter i HOL

Vi har i en masse projekter i HOL i øjeblilkket. Vandet på dressurbane 2 er nu blevet tømt af Beredskabsstyrelsen og rensningen af drænene er nu sat i værk. Markvejen vil blive renoveret i slutningen af uge 13, fundamentet til det nye klubhus er klar og Teknisk skole har været på planlægningsbesøg og de nye indkørselsramper til staldene bliver støbt først og herefter bliver de 4 nye flotte staldporte sat i. Vi får i uge 12 de 2 prøver hjem på nye lyskasserne til ridehuset, hvis de er de rigtige bestiller vi 25 stk. som vi har været så heldige nok at få sponsorer til, men meget mere herom senere når vi ved, om det er de helt  rigtige lyskasser

Tusinde tak til alle der hjælper til på alle mulige måder.

jan 02

Klubtøj med HOL logo

Husk I kan bestille rigtig meget smart og lækkert klubtøj til fornuftige priser med HOL´s logo på hos http://www.rrtryk.dk/   Bestillinger afgives til Anette Møller Sørensen på mobil 28 96 87 85, hvorefter I vil blive faktureret fra klubben via mail efter levering. Der er et meget stort udvalg og masser af flotte farve at vælge imellem. Klubben har hvide figursyede polo T-shirts, sorte caps og sorte muleposer alt sammen med HOL logo på ryggen til salg kontakt Britta, hvis du er interesseret.

dec 04

Stævner HOL 2014 – dressur & spring C, D og E

Under fanen “aktiviteter” og herefter “stævner” finder du HOL´s stævner for hele 2014, bla. med vores Jubilæumstævner med 100 års Cup i dressur og spring for hold. Vi er nu også kommet med på DRF live og glæder os alle meget til den nye stævnesæson, hvor vi bla. skal indvie vores nye kommende sekretariatsvogn som Jesper fra DRF samt Jumbo Transport bla. har en stor del af æren for bliver en realitet i HOL.

okt 16

Holbæk Rideklub 1914-2014 – Jubilæum 100 år

HOL er stiftet i 1914 af militærfolk på Holbæk Kaserne og kan dermed fejre 100 års jubilæum i 2014.  Dette glæder vi os naturligvis meget til at fejre og markere på flere forskellige måder i hele 2014, bl.a til vores kommende stævner med 100 års Jubilæumscups i både dressur og spring for hold med flotte præmier og til vores 100 årsJubilæums gallafest lørdag den 14. juni, mere herom kommer, så følg godt med…

jul 20

Ny ridehusbund

Tak til sponsorerne af den nye ridehusbund: CMC Maskinstation og Entreprise A/S i Svinninge, Hagesholm Gods, STARK på Frejasvej i Holbæk, Nordea Fonden samt medlemmernes salg af Lillebrorlodder. Tak til ALLE  øvrige for uundværlig økonomisk og praktisk hjælp samt støtte, rådgivning og opbakning til, at vores store drøm nu er gået i opfyldelse.

Se i øvrigt  “Ny ridehusbund” under aktiviteter.

jul 01

Velkommen til klubben

Stort velkommen til Signe med Venus og velkommen tilbage til Tina med Delta. Da vi har dejligt mange heste og ponyer i klubben har vi delt dem alle over i 6 forskellige flokke på foldene. Det har givet lidt ekstraarbejde men tilgengæld mindre heste og ponyer pr. folk og det fungerer rigtig godt.

Flere indlæg «