maj 15

DRF pony stilcup 14. juni i HOL

Vi har den store glæde at skulle afholde Dansk Ride Forbunds´s pony stilcup søndag den 14. juni i HOL, læs her alt om det nye og spændende tiltag fra DRF

 

Link til DRF go for tilmelding både til cuppen og til de øvrige klasser er her:
Vel mødt til alle –  Vi ses i HOL

 

apr 27

Tak for et godt dressurstævne 2.-3. maj

Vi siger tusinde tak for et rigtig godt dressurstævne lørdag den 2. og søndag den 3. maj til alle deltager, tilskuere og ikke mindst til alle de flittige hjælpere der gjorde stævnet mulig i dagene både i før, under og efter – uden jeres indsats ikke nogle ridestævner – Tusinde tak – håber vi alle sammen ses igen 13. og 14. juni

apr 23

Førstehjælpskursus

Vi har den gode nyhed at kunne fortælle vores medlemmer at Gitte og Karina A er ved at planlægge et førstehjælpskursus. Gitte står for planlægningen og tilmelding – Karina A som er uddannet anæstesisygeplejerske og førstehjælpsunderviser – står for undervisningen. Følg dermed godt med omkring tid og sted for dette kursus. På forhånd stor tak til Gitte og Karina A for dette gode og vigtige initiativ.  Kurset vil være gratis for alle medlemmer af Holbæk Rideklub.

apr 09

Stor tak til stævnesponsorerne

Meget stor tak til vores stævnesponsorer som har sponsoret flotte præmier til vores kommende stævner

TR Dækservice – klassesponsor for både LA2 og MB0 for hest incl. æresdækkener og præmier også til 2. pladsen

Christinas guld og sølv

Pro Outdoor

Storkfelt Bog og Idé

Nethesten -

Foss Foto v/Jette Foss

logoer er på vej – men det driller os desværre

jan 04

Spring- og dressurkursus ved Jens Asferg

Lørdag den 16/5 afholder vi igen et lærerigt og spændende kursus i HOL ved Jens Asferg. Kontakt kursuskoordinator i HOL Maja Rosenberg på 28 73 58 30, hvis du også er interesseret. Alle er meget velkommen til at deltage også ryttere udefra og Jens tilbyder både undervisning i dressur især med vægt på grundridningen og i spring.

nov 14

Dressurundervisning med Dennis Holst

Hver 3. torsdag har vi dressurundevisning ved berider Dennis Holst.  Alle ryttere der er interesseret i at deltage kan kontakte Randi Warming mobil 28 60 55 03 for nærmere info og tilmelding. Ekstra kurser kan også arrangeres ved behov.

okt 28

Hubertuskæden er tilbage i HOL

Holbæk Rideklubs gamle og smukke Hubertuskæde er kommet tilbage. Den er indstiftet og vundet første gang i 1930 af Frk. E. Selmer på Maggi og sidste gang i 1986 af Inger Jeppesen på Calypso og Inger har passet godt på den siden da. Tusinde tak til Inger. Kæden har meget stor affektionsværdi for klubben og hvis andre måtte ligge inde med tilsvarende, f.eks de tidligere vandrepokaler også med de indgraverede vindernavne modtager vi også meget meget gerne disse og giver erindringspokal istedet.  Klubbens gamle minder vil være til at se i Boxen ved festlige lejligheder f.eks stævner.

feb 18

Ryttermærker i HOL

Vi arrangere meget gerne ryttermærkeundervisning i HOL igen, så snart vi har et helt hold. Kontakt derfor rikke-hviid.ras@hotmail.com  hvis du også er interesseret i at tage ryttermærker. Alle er meget velkommen også ryttere udefra.

jan 02

Masser af projekter i HOL

Stort tusinde tak tak til alle frivillige i HOL der tager sig tid og hjælper til på alle mulige måder med forbedringer og arrangementer. Uden jeres hjælp var det ikke mulig med alle disse forbedringer og den meget positive udvikling af HOL.

jul 01

Velkommen til klubben

Stort velkommen til vores nye pensionærer Victoria med Faktizk, Laura med Xena, Marie med Logan og Marie med Bounty og Matilde med Asferg.  Vi håber I alle bliver rigtig glade for at være hos os i HOL.

Flere indlæg «