jan 19

Forårsarbejdsdag den 11. april

Lørdag den 11. april holder vi den ene af de to årlige arbejdsdage for pensionærerne. Her skal vi have gjort hele vores anlæg klar til den kommende udendørs- og stævnesæson.

jan 04

Spring- og dressurkursus ved Jens Asferg

Lørdag den 31/1 2015 afholdte vi igen et lærerigt og spændende kursus i HOL. Denne gang var det ved Jens Asferg og vi vil forsøge at gentage succesen igen til marts. Kontakt Maja Rosenberg på 28 73 58 30, hvis du også er interesseret. Alle er meget velkommen til at deltage også ryttere udefra og Jens tilbyder både undervisning i dressur især med vægt på grundridningen og i spring.

jan 04

Generalforsamling i HOL

Torsdag den 26. februar 2015  kl. 19.00 afholder vi i HOL den årlige generalforsamling i Foreningshuset, Bispehøjen 4, 4300 Holbæk – samme adresse som sidste år. Vel mødt til alle.

nov 15

Foredrag i korrekt dressurridning

Tirsdag den 13. januar 2015 kl. 18.00 afholdt vi i HOL i samarbejde med DRF foredraget “korrekt dressurridning” Ca. 28 dressurinteresserede ryttere var mødte op og Niels Erik Böchmann viste DRF´s film om emnet og gav undervejs grundige forklaringer og gennemgik de 6 helt grundliggende betingelser for korrekt dressurridning, takt, løsgjorthed, kontakt, spændstighed, ligeudretning og samling. Vi vil i HOL forsøge at afholde en opfølgning på dette meget interessante emne  om ca. ½ år.

nov 14

Dressurundervisning med Dennis Holst

Hver 3. torsdag har vi dressurundevisning ved berider Dennis Holst.  Alle ryttere der er interesseret i at deltage kan kontakte Randi Warming mobil 28 60 55 03 for nærmere info og tilmelding. Ekstra kurser kan også arrangeres ved behov.

okt 28

Hubertuskæden er tilbage i HOL

Holbæk Rideklubs gamle og smukke Hubertuskæde er kommet tilbage. Den er indstiftet og vundet første gang i 1930 af Frk. E. Selmer på Maggi og sidste gang i 1986 af Inger Jeppesen på Calypso og Inger har passet godt på den siden da. Tusinde tak til Inger. Kæden har meget stor affektionsværdi for klubben og hvis andre måtte ligge inde med tilsvarende, f.eks de tidligere vandrepokaler også med de indgraverede vindernavne modtager vi også meget meget gerne disse og giver erindringspokal istedet.  Klubbens gamle minder vil være til at se i Boxen ved festlige lejligheder f.eks stævner.

sep 27

Kr. 22.000,- til HOL fra FrivilligFonden

Vi har i HOL været så super heldige, at FrivilligFonden i Holbæk kommune har imødekommet vores ansøgning om økonomisk hjælp til istandsættelse af vores nye klubhus “Boxen” med kr. 22.000,- til hjælp til nyt tag og nye vinduer.  Tusinde tak til FrivilligFonden for den store gave.

maj 07

Stor til TAK til sponsorerne af nyt lys

Vi har den meget store glædelige nyhed at kunne fortælle at:

TDC Erhvervscenter Holbæk v/Morten Birk Hansen

samt

Sjoc Retail v/Christian Schønbeck

Har sponsoreret hele beløbet til nyt og særledes tiltrængt lys til ridehuset.

Holbæk Rideklub takker Morten og Christian rigtig mange gange for det flotte sponsorat, som er en meget stor hjælp og vigtig håndsrækning til klubben.  Lyset er sat op af flittige frivillige HOLére og der er fuldt blus på i ridehuset nu.

mar 21

Mere jord til HOL = masser af folde og græs

Vi har den super gode nyhed at kunne fortælle, at vi endelig har fået mere jord, som vi har ønsket os i mange år.  Dermed har vi nu meget bedre folde til vores heste og ponyer hele året rundt, da vi nu tager alle vores 6 nuværede folde i brug hele året rundt og dermed får meget mere plads til vores dejlige dyr på fold.

feb 18

Ryttermærker i HOL

Vi ønsker vores 8 flittige og dygtige ryttermærkeelever stort tillykke med bestået Ryttermærke 4 lørdag den 15. november 2014.  Skriv til rikke-hviid.ras@hotmail.com  hvis du også er interesseret i at tage ryttermærker. Alle er meget velkommen også ryttere udefra.

Flere indlæg «